Recruitment: Onze aanpak

Wij komen graag bij u langs om een beter beeld te krijgen van uw bedrijf, de cultuur en mensen binnen uw organisatie. In een gesprek inventariseren we uw behoeften en wensen. Door onze ervaring en marktkennis kunnen wij een realistisch beeld geven van de mogelijkheden. Iedere functie en organisatie is anders, een succesvolle invulling van een vacature vraagt uiteindelijk altijd maatwerk.

Voltys heeft jarenlang onderzoek gedaan op het gebied van arbeidscommunicatie en de inzet van effectieve werving- en selectiemethoden. Zo hebben wij de benodigde tools waaronder onze unieke eigen talentendatabase.

Onze werkwijze

Op basis van ons adviesgesprek gaan wij gericht voor u aan de slag om kandidaten te vinden die passen bij uw wensen voor de functie. 

  • Wij voeren een uitgebreide media campagne voor uw vacature. Dat biedt ondersteuning bij het actief benaderen van (latent) zoekende kandidaten.
  • Wat je aandacht geeft groeit! Wij opereren zeer betrokken. We zoeken en benaderen dagelijks passende kandidaten voor de vacatures van onze opdrachtgevers.
  • Uiteraard werken wij ook met de standaard jobboards en andere specifieke Tools maar we gaan een paar stappen verder.
  • Naast de traditionele werkwijze, hebben onze sectorgerelateerde consultants een breed eigen kandidatennetwerk dat actief ingezet wordt om binnen uw branche de vacature bekend te maken waarbij uw organisatie altijd met naam en logo op de voorgrond gezet wordt.
  • Wij werven verschillende kandidaten die logisch zijn voor de vacante functie. Uiteraard zorgen wij voor de perfecte match.
  • Het belangrijke voorwerk, de werving en search, nemen wij volledig uit handen.
  • Wij nemen de 1e interviews af vervolgens adviseert onze Recruitment Consultant u over de verschillende kandidaten en hun competenties.
  • Indien gewenst zetten wij ook een assessment in. Dat is niet standaard inbegrepen bij het traject.

Wat Werving & Selectie een leuk vak maakt, is het bij elkaar brengen van bedrijven en kandidaten. Past de kandidaat bij een bedrijf en past het bedrijf bij de kandidaat. Een vacature is een kans op ontwikkeling voor beide partijen. Daar staan wij nadrukkelijk bij stil.

Recruitment, Interim, Coaching & Assessments

In overleg kunnen wij naast het recruitmenttraject ook assessments afnemen. Veel van onze opdrachtgevers zetten dit in met het doel nieuwe werknemers zo goed mogelijk te begeleiden tijdens hun start bij het bedrijf en eventueel opleidingen te bieden voor verdere ontwikkeling.

Na de start van uw nieuwe medewerker plannen wij meestal na twee maanden een evaluatiegesprek over de wervingsprocedure met u in.

Voltys staat voor een heldere en duidelijk aanpak, heel effectief. Geen ellenlange trajecten maar vlot, oplossings- en doelgericht. Wij werken met een efficiënt concept en unieke talentpools. Dit geeft u als werkgever, gemak bij het snel invullen van uw vacatures. 

Naast het invullen van vaste functies hebben we ervaring met interim functies en staan wij ook regelmatig klanten en kandidaten bij met outplacement trajecten en jobcoaching.
Recruitment & Executive Search
Voltys Team

Voltys - Specialisme


We zijn gespecialiseerd in sales-, marketing-, productmanagement-, management- en directievacatures bij bedrijven uit de techniek.

Voltys vervult veel vacatures op het gebied van toegangscontrole oplossingen, lighting, HVAC, bouwmaterialen en gebouwtechniek.

 

Commercie, Techniek & Ontwikkeling

Onze recruiters zijn experts met een groot netwerk in de techniek. We verdiepen ons met plezier in de bedrijven en de mensen die er werken. Dat helpt ons om gefocust en zorgvuldig te werken aan het vinden van de beste match tussen kandidaten en bedrijven.

We hebben een actief netwerk van professionals in commercïële, marketing-, directie en productmanagementfuncties. Zo krijgen wij vaak op korte termijn gemotiveerde kandidaten aan tafel bij onze klanten.
Onze recruiters

Contact

Kantoorgebouw Drie Hoefijzers
Ceresstraat 13
4811 CA BREDA
The Netherlands
Tel: +31(0) 6-23119090

Email: info@voltys.nl

Watertoren Rotsoord
Heuveloord 25J
3523 CK UTRECHT
The Netherlands
Tel: +31(0) 6-28108399

Onze vacatures staan o.a. ook op werkzoeken.nlJoobleJobsora en Indeed.

BTW-id NL002045791B09

Volg ons

© Copyright 2024 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology