Recruitment: Onze aanpak

Wij komen graag bij u langs om een beter beeld te krijgen van uw bedrijf, de cultuur en mensen binnen uw organisatie. In een gesprek inventariseren we uw behoeften en wensen. Door onze ervaring en marktkennis kunnen wij een realistisch beeld geven van de mogelijkheden. Iedere functie en organisatie is anders, een succesvolle invulling van een vacature vraagt uiteindelijk altijd maatwerk.

Voltys heeft jarenlang onderzoek gedaan op het gebied van arbeidscommunicatie en de inzet van effectieve werving- en selectiemethoden. Zo hebben wij de benodigde tools waaronder onze unieke eigen talentendatabase.

Onze werkwijze

Op basis van ons adviesgesprek gaan wij gericht voor u aan de slag om kandidaten te vinden die passen bij uw wensen voor de functie. 

  • Wij voeren een uitgebreide media campagne voor uw vacature. Dat biedt ondersteuning bij het actief benaderen van (latent) zoekende kandidaten.
  • Wat je aandacht geeft groeit! Wij opereren zeer betrokken. We zoeken en benaderen dagelijks passende kandidaten om tot resultaat te komen binnen een exclusief traject.
  • Uiteraard werken wij ook met de standaard jobboards en andere specifieke Tools maar we gaan een paar stappen verder.
  • Naast de traditionele werkwijze, hebben onze sectorgerelateerde consultants een breed eigen kandidatennetwerk dat actief ingezet wordt om binnen uw branche de vacature bekend te maken waarbij uw organisatie altijd met naam en logo op de voorgrond gezet wordt.
  • Wij werven verschillende kandidaten die logisch zijn voor de vacante functie. Uiteraard zorgen wij voor de perfecte match.
  • Het belangrijke voorwerk, de werving en search, nemen wij volledig uit handen.
  • Wij nemen de 1e interviews af vervolgens adviseert onze Recruitment Consultant u over de verschillende kandidaten en hun competenties.
  • Indien gewenst zetten wij ook een assessment in. Dat is niet standaard inbegrepen bij het traject.

Wat Werving & Selectie een leuk vak maakt, is het bij elkaar brengen van bedrijven en kandidaten. Past de kandidaat bij een bedrijf en past het bedrijf bij de kandidaat. Een vacature is een kans op ontwikkeling voor beide partijen. Daar staan wij nadrukkelijk bij stil.

Recruitment, Interim, Coaching & Assessments

In overleg kunnen wij naast het recruitmenttraject ook assessments afnemen. Veel van onze opdrachtgevers zetten dit in met het doel nieuwe werknemers zo goed mogelijk te begeleiden tijdens hun start bij het bedrijf en eventueel opleidingen te bieden voor verdere ontwikkeling.

Na de start van uw nieuwe medewerker plannen wij meestal na twee maanden een evaluatiegesprek over de wervingsprocedure met u in.

Voltys staat voor een heldere en duidelijk aanpak, heel effectief. Geen ellenlange trajecten maar vlot, oplossings- en doelgericht. Wij werken met een efficiënt concept en unieke talentpools. Dit geeft u als werkgever, gemak bij het snel invullen van uw vacatures. 

Naast het invullen van vaste functies hebben we ervaring met interim functies en staan wij ook regelmatig klanten en kandidaten bij met outplacement trajecten en jobcoaching.
Team Voltys

Exclusieve Aandacht

Wij werken op exclusieve basis, in alle openheid aan
Werving en Selectie van passende kandidaten voor
commerciële, marketing, productmanagement en
supply chain vacatures bij bedrijven uit de techniek.

Commercie, Techniek & Organisatie

Voltys werkt branchegericht, onze recruiters zijn
experts met een groot netwerk. We verdiepen in uw
bedrijf en de mensen die er werken. Dat helpt ons om
gefocust, zorgvuldig en betrokken te werken aan het
vinden van de best passende kandidaat.
Lees meer

Vacature Lid Kernteam NSVV

Voltys is partner van de Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde (NSVV). De stichting heeft samen met Europese partners de Europese LIcht- en LIchttechnische opleiding ontwikkeld. Het is de missie van NSVV om de kennis over licht in Nederland te verbeteren en te verspreiden, met als doel de toepassing van licht te verbeteren.Voltys draagt daar aan bij met recruitmentexpertise o.a.op het gebied van LED & Lighting. Een mooie functie voor jou? Lid Kernteam Lighting
Contact

Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML RIJEN

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ UTRECHT
The Netherlands

Tel: 06-23119090
Email: info@voltys.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology