Voltys Light Select - Recruitment voor de verlichtingsbranche

Binnen Voltys is de werving en selectie in de LED Verlichting, Lichtmanagementsystemen, Hightech en Elektrotechnische sector een belangrijke specialisatie.

Wij hebben inmiddels een jarenlange expertise opgebouwd in deze nichemarkt. Het resultaat is ons uitgebreide netwerk van kandidaten die werkzaam zijn in de lichtbranche. Zo kunnen we kandidaten én opdrachtgevers snel en effectief met elkaar aan tafel brengen.

Daar werken we dagelijks aan om ons netwerk verder uit te breiden. Niels Uljee richt zich binnen de lichttechniek als recruiter in de Benelux voor vacatures voor LED en licht. Vacatures die veel voorkomen bij gerenommeerde bedrijven in de verlichting zijn o.a. lighting designer, lichtplanadviseur binnendienst en veel commerciële functies zoals:

  • Accountmanager Ledverslichting
  • Productmanager Lighting
  • Business Development Manager

Daarnaast heeft Niels Uljee veel ervaring met management- en directiefuncties als headhunter in de Led- en verllichtingssector. Functies waar we als recruiters in verlichting een goed track-recors in hebben zijn:

  • Salesmanager Lichttechniek
  • Projectmanager Verlichtingstechniek
  • Commercieel Directeur (CSO)
  • Algemeen Directeur (CEO)
  • Technisch Directeur (CTO)

Samenwerking Stichting NSVV - European Lighting Expert (ELE)


Sinds 1937 zijn honderden professionals uit de lichtwereld als vrijwilliger aangesloten bij de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV). Voltys Recruitment & Executive Search heeft een samenwerking met Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV).

De titel European Lighting Expert (ELE) is een kwaliteitslabel voor competent omgaan met verlichting. Het is een opleidingsstandaard die over de landsgrenzen reikt. De Lichttechnische gezelschappen van Duitsland (LiTG), Oostenrijk (LTG), Zwitserland (SLG) en Nederland (NSVV), hebben de afgelopen jaren samen een protocol ontwikkeld voor deze Europese Licht- en Lichttechnische opleiding.

Het curriculum (taxonometrie) van de opleiding ligt op HBO-niveau en heeft betrekking op alle aspecten van licht, verlichting, de bijbehorende elektrotechniek en de invloed ervan op de mens.

De ELE-opleidingen worden in Nederland verzorgd door particuliere opleidingsinstituten zoals de Lighting Design Academy (LDA), Meutzner Licht Opleidingen (MLO) en de opleiding Hogere Verlichtingskunde ELE van het ROC.

Het voldoen aan de eindtermen van deze ELE-opleiding, geeft samen met praktijkervaring toegang tot het onafhankelijk schriftelijk en mondeling toetsingsexamen voor de Registratie als “European Lighting Expert” (ELE). Met Voltys herkennen we de toegevoegde waarde van deze opleiding. Nederlandse en internationale werkgevers krijgen zo inzicht in de kennis en vaardigheden van personeel.

Contact

'De Drie Hoefijzer'
Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht
The Netherlands

+31 (0)6 2810 8399

Contact

Kantoorgebouw Drie Hoefijzers
Ceresstraat 13
4811 CA BREDA
The Netherlands
Tel: +31(0) 6-23119090

Email: info@voltys.nl

Watertoren Rotsoord
Heuveloord 25J
3523 CK UTRECHT
The Netherlands
Tel: +31(0) 6-28108399

Onze vacatures staan o.a. ook op werkzoeken.nlJoobleJobsora en Indeed.

BTW-id NL002045791B09

Volg ons

© Copyright 2023 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology