Voltys Recruiters

Voltys is een werving- en selectiebureau voor bedrijven met een technische grondslag. Voltys werkt al ruim 10 jaar aan recruitmenttrajecten en executive search voor commerciële, management en uitvoerende functies.

Onze senior recruiters hebben naast de standaard werving- en selectietools ook de beschikking over een uniek eigen netwerk (talentpools) van high potentials. Meestal zijn kandidaten niet actief op zoek naar een nieuwe functie. Daarom is een belangrijk onderdeel van ons werk het actief benaderen van kandidaten, headhunting.  

Niels, Jasper, Claire en Udo zijn als recruitment consultants sparringpartners voor onze opdrachtgevers én voor professionals die toe zijn aan een carrièrestap. Onze vakgerelateerde recruitment consultant komt graag in contact met kandidaten die bezieling hebben in hun vakgebied.

Team Voltys

Niels Uljee
06 23 11 90 90 

Recruitment Consultant & Partner specialist met ruime sales- en advieservaring uit de praktijk.

Udo van der Groen
06 28 10 83 99

Recruitment Consultant & Partner, Executive & Talent Search. Met een match groei bieden voor opdrachtgevers en kandidaten, dat is mijn doel.

Jasper Touw
06 51 20 58 17

Recruitment Consultant & Partner, Solution Sales, Inspirator met een passie voor Matchmaking.

Claire Willemse

Recruitment Consultant & Trainer bedrijfscommunicatieve vaardigheden.

Alyssa Mylene

Recruiter Techniek & Office Manager

Wat je aandacht geeft groeit


Bedrijven investeren veel tijd, creativiteit en geld aan branding van producten en het imago van de organisatie. Sterke merken en zorgvuldig opgebouwde bedrijfsculturen trekken de kandidaten aan die u zoekt.  Daarom vervullen wij het overgrote deel van onze werving- en selectieopdrachten op exclusieve basis. Zo kunnen wij openlijk kandidaten enthousiast maken voor uw bedrijf met vacatures waarbij we de naam en het logo duidelijk in beeld brengen

De recruiters van Voltys werken branchegericht en zijn experts met een groot netwerk. Minstens even belangrijk is dat we ons verdiepen in uw bedrijf en de mensen die er werken. Dat helpt ons om gefocust, zorgvuldig en betrokken te werken aan het vinden van de best passende kandidaat.
Recruitment & Executive Search

Voltys - Exclusieve Aandacht


Wij werken vooral op exclusieve basis, in alle openheid aan Werving en Selectie van passende kandidaten voor commerciële, marketing, productmanagement en management vacatures bij bedrijven uit de techniek.

Wij vervullen veel commerciële vacatures op het gebied van security, lighting en gebouwtechniek.

Commercie, Techniek & Organisatie


Onze recruiters zijn experts met een groot netwerk in de techniek. We verdiepen ons met plezier bedrijven en de mensen die er werken. Dat helpt ons om gefocust en zorgvuldig te werken aan het vinden van de best passende kandidaat.

Dankzij ons actieve netwerk van professionals in commercïële, marketing-, directie en productmanagementfuncties kunnen wij vaak op korte termijn gemotiveerde kandidaten aan tafel krijgen.
Onze recruiters

Contact

Baronielaan 2
4818 RA BREDA
The Netherlands

Tel: 06-23119090
Email: info@voltys.nl
BTW-id NL002045791B09

Wittevrouwensingel 100 
3514 AM UTRECHT
The Netherlands
Tel: +31(0) 6-28108399

Onze vacatures staan ook op Jooble

Volg ons

© Copyright 2020 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology