Toegangscontrole

Voltys recruitment is een gespecialiseerd werving en selectie bureau voor vacatures in de elektrotechniek. Wij hebben een uniek eigen kandidaten netwerk van mensen die werken in de techniek. Headhunting en recruitment trajecten op het gebied van CCTV, brandmelding en toegangscontrole is naast LED verlichting ons specialisme. Human Centric Lighting (HCL), intelligente DALI sturing is nu bijvoorbeeld erg actueel.

Access Control

Voltys spreekt wekelijks met mensen die kennis hebben op het gebied van intelligente DALI sturing of KNX protocol (lichtmanagementsysteem). Lighting is nu erg hot, Niels Uljee werkt als recruiter al ruim 10 jaar als specialist in de werving en selectie binnen de markt van LED verlichting.

Werving en selectiebureau

Als werving en selectie bureau voor vacatures op het gebied van gebouwbeheersysteem (GBS) worden wij regelmatig ingezet. Bedrijven op het gebied van hang- en sluitwerk en toegangsoplossingen gaan steeds meer de kant van elektronica en sturingen op. Je ziet een duidelijk verband tussen deze sectoren. Functies zoals Accountmanager of andere commerciële vacatures binnen de techniek zijn erg actueel.

Verder zie je ook steeds vaker de overlap met camerasystemen, tijdregistratie systemen, personeel management systemen, en security management systemen.
Voltys is de specialist voor vacatures in de elektrotechniek. De commerciële en management functies die bij Voltys binnen de elektrotechniek en bouwmaterialensector voorkomen zijn:

  • Sales Manager
  • Projectmanager
  • Commercieel directeur (CSO)
  • Algemeen directeur (CEO)
  • Technisch directeur (CTO)
  • Country manager
  • Managing director (MD)
  • Account Manager
  • Lighting Designer
  • Product Manager
Team Voltys
Voltys Team


Exclusieve Aandacht

Bedrijven investeren veel tijd, creativiteit en geld aan branding van producten en het imago van de organisatie. Sterke merken en zorgvuldig opgebouwde bedrijfsculturen trekken de kandidaten aan die u zoekt. Daarom vervullen wij het overgrote deel van onze werving- en selectieopdrachten op exclusieve basis. Zo kunnen wij openlijk kandidaten enthousiast maken voor uw bedrijf met vacatures waarbij we uw naam, identiteit en het logo duidelijk in beeld brengen.

Commercie, Techniek & Organisatie

De recruiters van Voltys werken branchegericht en zijn experts met een groot netwerk. Minstens even belangrijk is dat we ons verdiepen in uw bedrijf en de mensen die er werken. Dat helpt ons om gefocust, zorgvuldig en betrokken te werken aan het vinden van de best passende kandidaat.
Lees meer

Contact

Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML RIJEN

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ UTRECHT
The Netherlands

Tel: 06-23119090
Email: info@voltys.nl

Volg ons

© Copyright 2018 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology