Onderscheidend vermogen in recruitment

Dankzij onze specialisaties en ons actieve kandidatennetwerk staan wij continue in contact met (latent) beschikbare kandidaten. Die professionals willen niet allemaal bij hetzelfde bedrijf werken. Daarom is het belangrijk om datgene waar je je als bedrijf mee onderscheidt over te brengen op de nieuwe professional die u zoekt.

Uw bedrijfsnaam, logo, bijbehorend imago en bedrijfscultuur zijn zorgvuldig bedacht en opgebouwd. In veel werving- en selectie trajecten worden deze waardevolle en bepalende factoren niet toegepast. Soms vanwege vertrouwelijkheid, vaak omdat meerdere recruitmentbureaus tegelijkertijd voor een opdrachtgever zoeken.

De werkwijze van Voltys is om juist alles waar een bedrijf zich mee onderscheidt in te zetten in onze wervingscampagne. Zowel in de new- en socialmediacampagnes als op onze site en ook in al onze communicatie naar potentiële kandidaten (hunting) benoemen wij juist uw bedrijfsnaam en cultuur.

Wij zien het als een enorme kracht en maken graag gebruik van het beste uit de twee werelden, onze HR-recruitmentervaring en tools gecombineerd met dat waar uw bedrijf zich mee onderscheidt. Belangrijk voor een kandidaat, want uiteindelijk moet hij of zij ook onderscheidend zijn.

We vertellen graag meer over onze aanpak, neem voor vragen daarom contact op met:

Niels Uljee - 06-23119090
Udo van der Groen - 06-28108399
Jasper Touw - 06-51205817

Of lees meer over onze diensten via de volgende links:

 Voltys Kantoor Utrecht Hooghiemstraplein 173
Contact

Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML RIJEN

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ UTRECHT
The Netherlands

Tel: 06-23119090
Email: info@voltys.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology