Openbare Ruimte | Leefomgeving (Public Space | Human Environment)

Opdrachtgevers

Binnen onze organisatie is de werving en selectie in de openbare ruimte een specialisatie. Door jarenlange persoonlijke commerciële ervaring in deze branche, weten wij als geen ander wat belangrijk is om tot succes te komen. Dagelijks beweegt Jasper Touw zich als recruiter binnen deze sector met als doel bij te dragen aan een betere leefomgeving van de mens, door het juiste talent te koppelen aan de juiste opdrachtgevers!

Graag vertellen wij vrijblijvend meer over onze unieke werkwijze, toewijding binnen deze branche en het vak als recruiter. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Jasper Touw, Recruitment consultant: jasper@voltys.nl | +31651205817.

Kandidaten

De openbare ruimte heeft betrekking op de leefomgeving (van mens en dier) die voor iedereen toegankelijk is. Inrichting, beheer en gebruik van deze publieke ruimte gaat ons dus allemaal aan! Het is bepalend in het creëren van een veilige en prettige “samen-leving” waarin alle hedendaagse culturen zich mengen en voortbewegen. Door deze sterke culturele invloed variëren de inzichten over de inrichting dan ook van plaats tot plaats en van tijd tot tijd.

Wil jij in deze dynamische sector aan de slag en in contact komen met vooruitstrevende producenten en leveranciers die allen een bijdrage leveren aan een mooiere, slimmere en duurzame samenleving? Neem dan contact op met Jasper Touw, Recruitment consultant: jasper@voltys.nl | +31651205817

Generiek

Als ondermeer Recruitment specialist in de openbare ruimte zijn wij dagelijks bezig met het uitbreiden van ons netwerk in deze branche. Door jarenlange persoonlijke ervaring in deze sector weten wij als geen ander wat belangrijk is om tot succes te komen.

Wij begrijpen het belang van duurzame ontwikkelingen in de openbare ruimte / leefomgeving van de mens en verbinden ons graag met enerzijds vooruitstrevende marktpartijen die inzetten op slimme en duurzame ontwikkelingen en anderzijds met gemotiveerd talent wat inziet een prettige en veilige samenleving van cruciaal belang is in onze steeds veranderende culturele samenleving.

Graag vertellen wij vrijblijvend meer over onze unieke werkwijze, toewijding binnen deze branche en het vak als recruiter. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Jasper Touw, Recruitment consultant: jasper@voltys.nl | +31651205817.

Recruitment & Executive Search
Voltys Team

Voltys - Specialisme


We zijn gespecialiseerd in sales-, marketing-, productmanagement-, management- en directievacatures bij bedrijven uit de techniek.

Voltys vervult veel vacatures op het gebied van toegangscontrole oplossingen, lighting, HVAC, bouwmaterialen en gebouwtechniek.

 

Commercie, Techniek & Ontwikkeling

Onze recruiters zijn experts met een groot netwerk in de techniek. We verdiepen ons met plezier in de bedrijven en de mensen die er werken. Dat helpt ons om gefocust en zorgvuldig te werken aan het vinden van de beste match tussen kandidaten en bedrijven.

We hebben een actief netwerk van professionals in commercïële, marketing-, directie en productmanagementfuncties. Zo krijgen wij vaak op korte termijn gemotiveerde kandidaten aan tafel bij onze klanten.
Onze recruiters

Contact

Kantoorgebouw Drie Hoefijzers
Ceresstraat 13
4811 CA BREDA
The Netherlands
Tel: +31(0) 6-23119090

Email: info@voltys.nl

Watertoren Rotsoord
Heuveloord 25J
3523 CK UTRECHT
The Netherlands
Tel: +31(0) 6-28108399

Onze vacatures staan o.a. ook op werkzoeken.nlJoobleJobsora en Indeed.

BTW-id NL002045791B09

Volg ons

© Copyright 2024 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology