Openbare Ruimte | Leefomgeving (Public Space | Human Environment)

Opdrachtgevers

Binnen onze organisatie is de werving en selectie in de openbare ruimte een specialisatie. Door jarenlange persoonlijke commerciële ervaring in deze branche, weten wij als geen ander wat belangrijk is om tot succes te komen. Dagelijks beweegt Jasper Touw zich als recruiter binnen deze sector met als doel bij te dragen aan een betere leefomgeving van de mens, door het juiste talent te koppelen aan de juiste opdrachtgevers!

Graag vertellen wij vrijblijvend meer over onze unieke werkwijze, toewijding binnen deze branche en het vak als recruiter. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Jasper Touw, Recruitment consultant: jasper@voltys.nl | +31651205817.

Kandidaten

De openbare ruimte heeft betrekking op de leefomgeving (van mens en dier) die voor iedereen toegankelijk is. Inrichting, beheer en gebruik van deze publieke ruimte gaat ons dus allemaal aan! Het is bepalend in het creëren van een veilige en prettige “samen-leving” waarin alle hedendaagse culturen zich mengen en voortbewegen. Door deze sterke culturele invloed variëren de inzichten over de inrichting dan ook van plaats tot plaats en van tijd tot tijd.

Wil jij in deze dynamische sector aan de slag en in contact komen met vooruitstrevende producenten en leveranciers die allen een bijdrage leveren aan een mooiere, slimmere en duurzame samenleving? Neem dan contact op met Jasper Touw, Recruitment consultant: jasper@voltys.nl | +31651205817

Generiek

Als ondermeer Recruitment specialist in de openbare ruimte zijn wij dagelijks bezig met het uitbreiden van ons netwerk in deze branche. Door jarenlange persoonlijke ervaring in deze sector weten wij als geen ander wat belangrijk is om tot succes te komen.

Wij begrijpen het belang van duurzame ontwikkelingen in de openbare ruimte / leefomgeving van de mens en verbinden ons graag met enerzijds vooruitstrevende marktpartijen die inzetten op slimme en duurzame ontwikkelingen en anderzijds met gemotiveerd talent wat inziet een prettige en veilige samenleving van cruciaal belang is in onze steeds veranderende culturele samenleving.

Graag vertellen wij vrijblijvend meer over onze unieke werkwijze, toewijding binnen deze branche en het vak als recruiter. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Jasper Touw, Recruitment consultant: jasper@voltys.nl | +31651205817.

Team Voltys
Voltys Team

Exclusieve Aandacht

De investering van bedrijven in branding van organisatie en producten is een belangrijk onderdeel van een succesvolle Search naar nieuwe medewerkers. Een zorgvuldig opgebouwde bedrijfscultuur en merk trekken de kandidaten aan die u zoekt.

Daarom werken wij op exclusieve basis aan werving en Selectie van passende kandidaten en communiceren wij in alle openheid met het bedrijfsprofiel, logo en de vacature. Met die openheid en onze toegewijde aanpak vinden wij de kandidaten die anders niet aan tafel komen.

Commercie, Techniek & Organisatie

Voltys Recruiters werken branchegericht en zijn experts met een groot netwerk. Minstens even belangrijk is dat we ons verdiepen in uw bedrijf en de mensen die er werken. Dat helpt ons om gefocust, zorgvuldig en betrokken te werken aan het vinden van de best passende kandidaat.
Lees meer

Kenniscentrum Licht
NSVV is het onafhankelijke kenniscentrum voor licht en verlichting en partner van Voltys. Het kenniscentrum Licht deelt en verbindt kennis via publicaties, workshops, congressen en samenwerkingsverbanden.
Contact

Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML RIJEN

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ UTRECHT
The Netherlands

Tel: 06-23119090
Email: info@voltys.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology