Executive Find!

Verandering is een constante. En elke verandering geeft je als bedrijf de kans na te denken over dat wat nodig is voor de organisatie. Het vertrek van een algemeen of commercieel directeur is een uitgelezen kans om nieuwe wegen in te slaan. Welke kwaliteiten passen daar nu het beste bij? Elke rol binnen een organisatie vraagt om vakmanschap, wij zijn nieuwsgierig naar hoe vakmanschap bij onze opdrachtgevers vorm krijgt. Welke ruimte krijgt de nieuwe vrouw of man om tot succes te komen? Wij hebben een positieve insteek en kijken kritisch mee naar de keuzes die moeten worden gemaakt.  Met dezelfde insteek gaan wij op zoek naar en in gesprek met potentiële kandidaten. Zo werken wij aan een duurzame invulling van vacatures. Dat lijkt sterk op Executive Search, maar wat wij uiteindelijk brengen, is Executive Find.

Organisatieontwikkeling - Vakmanschap - Teambuilding

Wij brengen de marktkennis (smart buildings, verlichting, toegangscontrole, infra en maakindustrie) en de verandermanagementervaring om bedrijven bij te staan in het maken van keuzes op het gebied van recruitment. Als soms wat eigenwijze adviseurs hebben we het overigens liever over organisatieontwikkeling. Net zoals we meer zien in een Rijnlandse aanpak dan in een Angelsaksische bedrijfsvoering. Dat lijkt soms wellicht slechts een woordenspel of ver gezocht. Toch maakt dit, zeker voor de lange termijn, een groot verschil. Bijvoorbeeld in hoe je klanten bedient, je relatie met de vakmensen (medewerkers) en de horizon van je organisatie. Dat hangt ook samen met de kwaliteit van de producten en dienstverlening en een gezonde balans tussen vakmanschap, leiderschap en een financieel gezonde, toekomstgerichte organisatie. Met dat alles bij elkaar is elke nieuwe vacature ook een onderdeel van teambuilding.

Sparringpartners in Recruitment

Onze recruiters hebben een achtergrond in Sales, Projectmanagement, Organisatieontwikkeling en Management. We zijn sparringpartners voor het vinden van passende kandidaten voor Executive vacatures en denken nadrukkelijk mee over hoe de vacatures passen binnen de gewenste ontwikkelingsrichting van het bedrijf én de ontwikkeling van het personeel.

De keuze voor een recruiter neem je niet op afstand over de telefoon of mail, maar een afspraak maken voor een kennismaking wel.

Kennismaken of bijpraten? Neem contact op met Udo van der Groen, +31 628108399 of mail udo@voltys.com.


Ons kantoor is gevestigd in het bedrijvencentrum Hooghiemstra. Voorheen een fabriek zoals te zien op de foto hierboven. Nu is het een gebouw dat we delen met een grote verscheidenheid aan bedrijven. Vanuit ons kantoor hebben we een mooi uitzicht op het oude centrum van Utrecht en de Domtoren.

Recruitment & Executive Search
Voltys Team

Voltys - Specialisme


We zijn gespecialiseerd in sales-, marketing-, productmanagement-, management- en directievacatures bij bedrijven uit de techniek.

Voltys vervult veel vacatures op het gebied van toegangscontrole oplossingen, lighting, HVAC, bouwmaterialen en gebouwtechniek.

 

Commercie, Techniek & Ontwikkeling

Onze recruiters zijn experts met een groot netwerk in de techniek. We verdiepen ons met plezier in de bedrijven en de mensen die er werken. Dat helpt ons om gefocust en zorgvuldig te werken aan het vinden van de beste match tussen kandidaten en bedrijven.

We hebben een actief netwerk van professionals in commercïële, marketing-, directie en productmanagementfuncties. Zo krijgen wij vaak op korte termijn gemotiveerde kandidaten aan tafel bij onze klanten.
Onze recruiters

Contact

Kantoorgebouw Drie Hoefijzers
Ceresstraat 13
4811 CA BREDA
The Netherlands
Tel: +31(0) 6-23119090

Email: info@voltys.nl

Watertoren Rotsoord
Heuveloord 25J
3523 CK UTRECHT
The Netherlands
Tel: +31(0) 6-28108399

Onze vacatures staan o.a. ook op werkzoeken.nlJoobleJobsora en Indeed.

BTW-id NL002045791B09

Volg ons

© Copyright 2024 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology