Executive Find!

Verandering is een constante. En elke verandering geeft je als bedrijf de kans na te denken over dat wat nodig is voor de organisatie. Het vertrek van bijvoorbeeld een algemeen of commercieel directeur is een uitgelezen kans om de organisatie bij te sturen of nieuwe wegen in te slaan. Met vragen als welke kwaliteiten je wilt terugzien bij de nieuwe man of vrouw en hoe de rol wordt vormgegeven, heb je als bedrijf ook iemand nodig die je kritisch met je in gesprek gaat over deze keuzes. Op dezelfde manier gaan wij in gesprek met potentiële kandidaten en vinden we passende kandidaten. Dat noemen we in de markt Executive Search, maar wat wij uiteindelijk brengen, is Executive Find.

Organisatieontwikkeling en Teambuilding

Wij brengen de marktkennis (smart buildings, verlichting, toegangscontrole, infra en maakindustrie) en de verandermanagementervaring om bedrijven bij te staan in het maken van keuzes op het gebied van recruitment. Als soms wat eigenwijze adviseurs hebben we het in plaats van verandermanagement overigens liever over organisatieontwikkeling. Net zoals we meer zien in een Rijnlandse aanpak dan in een Angelsaksische bedrijfsvoering. Dat lijkt soms wellicht slechts een woordenspel of ver gezocht. Toch maakt dit, zeker voor de lange termijn, een groot verschil. Bijvoorbeeld in hoe je klanten bedient, je relatie met de vakmensen (medewerkers) en de horizon van je organisatie. Dat hangt onder andere samen met de kwaliteit van de producten en dienstverlening en een gezonde balans tussen vakmanschap, leiderschap en een financieel gezonde, toekomstgerichte organisatie. Met dat alles bij elkaar is elke nieuwe vacature ook een onderdeel van teambuilding.

Sparringpartners in Recruitment

Onze recruiters hebben een achtergrond in Sales, Projectmanagement, Organisatieontwikkeling en Management. We zijn sparringpartners voor het vinden van passende kandidaten voor Executive vacatures en denken nadrukkelijk mee over hoe de vacatures passen binnen de gewenste ontwikkelingsrichting van het bedrijf én de ontwikkeling van het personeel.

De keuze voor een recruiter neem je niet op afstand over de telefoon of mail, maar een afspraak maken voor een kennismaking wel.

Kennismaken of bijpraten? Neem contact op met Udo van der Groen, +31 628108399 of mail udo@voltys.com.


Ons kantoor is gevestigd in het bedrijvencentrum Hooghiemstra. Voorheen een fabriek zoals te zien op de foto hierboven. Nu is het een gebouw dat we delen met een grote verscheidenheid aan bedrijven. Vanuit ons kantoor hebben we een mooi uitzicht op het oude centrum van Utrecht en de Domtoren.

Recruitment & Executive Search

Voltys - Exclusieve Aandacht


Wij werken vooral op exclusieve basis, in alle openheid aan Werving en Selectie van passende kandidaten voor commerciële, marketing, productmanagement en management vacatures bij bedrijven uit de techniek.

Commercie, Techniek & Organisatie


Voltys werkt branchegericht, onze recruiters zijn experts met een groot netwerk. We verdiepen ons in uw bedrijf en de mensen die er werken. Dat helpt ons om gefocust en zorgvuldig te werken aan het vinden van de best passende kandidaat.
Onze recruiters

Contact

Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML RIJEN

Tel: 06-23119090
Email: info@voltys.nl
BTW-id NL002045791B09

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ UTRECHT
The Netherlands

Onze vacatures staan ook op Jooble

Volg ons

© Copyright 2020 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology