Wij werken op exclusieve basis voor gerenommeerde bedrijven met een technische grondslag
Een goede kandidaat weet precies waar hij of zij wil werken.

Lees verder
Onze senior Consultants gaan verder!
Door expertise en betrokkenheid maken wij samen het verschil.

Lees verder
Op zoek naar een techniekgerelateerde carrière in Sales, Marketing, Management of Logistiek?

Dan komen we graag met je in contact!

Lees verder

Recruitment gespecialiseerd in Human Environment, Sustainability & Energy

We komen graag in contact met kandidaten met bezieling voor de LED, lichttechniek, bouwmaterialen, duurzaamheid en industrie.

Lees verder

Nieuws categorieën

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende categorieën waarin onze nieuwsbrieven zijn verdeeld. Kies een categorie om de nieuwsbrieven te bekijken of u te abonneren.
0 categorieën gepubliceerd.

Voltys Vacaturebank

Ben jij een professional met affiniteit of met ervaring binnen technische bedrijven dan komen we graag met jou in contact. Voltys werkt op basis van exclusiviteit voor gerenommeerde bedrijven die veelal een technische grondslag hebben. Lees verder, zet je CV op de Voltys Vacaturebank of schrijf je in.

Voltys Light Select


Binnen onze organisatie is de werving en selectie in de Verlichting, Led, Domotica, Hightech en Elektrotechnische sector een specialisatie. Wij hebben inmiddels een jarenlange expertise opgebouwd in deze nichemarkt onder de naam Voltys Light-Select. lees verder Light-Select

Recruitment Specialisten


Voltys heeft als specialiteit de juiste executive, sales of operations manager te vinden om uw bedrijf de volgende stap te laten maken. Als werving-en selectiebureau zijn wij sparringspartners voor bedrijven met een technische grondslag. Met Voltys richten we ons al ruim 10 jaar op commerciële, management en uitvoerende functies voor bedrijven die starten of een volgende stap willen maken in Nederland of België. Over ons

Strategisch Inkoper/Teamleider


Voor LumiParts zijn wij op zoek naar een ervaren tactische en strategische Inkoper voor onze middelgrote organisatie die prijs, kwaliteitsverhouding en leveranciersbeleid optimaliseert.

In deze functie handel je op strategisch niveau door het voeren van een efficiënte en overzichtelijk inkoopproces. Je optimaliseert het inkoopbeleid aan de hand van informatie over de voorraad. Je stemt wensen en behoeften van verschillende afdelingen met en op elkaar af om schaalvoordeel te kunnen behalen en prijsafspraken te optimaliseren.

Teamleider Inkoop

Team Voltys
Voltys Team


Exclusieve Aandacht

Bedrijven investeren veel tijd, creativiteit en geld aan branding van producten en het imago van de organisatie. Sterke merken en zorgvuldig opgebouwde bedrijfsculturen trekken de kandidaten aan die u zoekt. Daarom vervullen wij het overgrote deel van onze werving- en selectieopdrachten op exclusieve basis. Zo kunnen wij openlijk kandidaten enthousiast maken voor uw bedrijf met vacatures waarbij we uw naam, identiteit en het logo duidelijk in beeld brengen.

Commercie, Techniek & Organisatie

De recruiters van Voltys werken branchegericht en zijn experts met een groot netwerk. Minstens even belangrijk is dat we ons verdiepen in uw bedrijf en de mensen die er werken. Dat helpt ons om gefocust, zorgvuldig en betrokken te werken aan het vinden van de best passende kandidaat.
Lees meer

Voltys op Linkedin

Voltys is altijd geïnteresseerd in kandidaten met een sterke bezieling voor zijn of haar vakgebied.

Bekijk hier ons LinkedIN profiel  en volg ons!

Contact

Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML RIJEN

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ UTRECHT
The Netherlands

Tel: 06-23119090
Email: info@voltys.nl

Volg ons

© Copyright 2018 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology