Volgende stap in je carrière?

We spreken je graag

Wij sparren graag met mensen die een sterke bezieling voor hun werk hebben. De bedrijven waar wij voor bemiddelen, hebben vaak een technische grondslag en de functies die wij vervullen zijn meestal commercieel, leidinggevend of organisatorisch van aard.

Maak een afspraak met een van onze specialisten op diverse vakgebieden: Management, Sales en Marketing of Commerciële en Ondersteunende functies. Wij hebben een sterke focus op de aandachtsgebieden: Hightech, LED and Light, Security, Mechanical, Electronics and Industrial Automation, Logistiek, Interieur en Bouw.

Niet alle vacatures zijn zichtbaar omdat wij ook vertrouwelijke functies hebben. Schrijf je in, dan informeren we je vrijblijvend overje mogelijkheden. Hier vind je onze Vacatures.

Maar ik zit eigenlijk nog goed op mijn plek...

Wanneer het een goed moment is om eens te sparren, is voor iedereen anders. Wij horen graag wat je carrièrewensen zijn, ook als de uiteindelijke conclusie van onze kennismaking is dat je nog goed op je plek zit. In ieder geval weten we na ons gesprek waar je ambitie ligt. Wellicht komen we elkaar later toch weer tegen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze Recruiters, bijvoorbeeld met Jasper voor electrotechnische salesfuncties, met Niels voor vacatures in de lichttechniek en met Udo voor functies bij producenten van innovatieve materialen voor de bouw en industrie.

Voltys kantoor Rijen
Contact

Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML RIJEN

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ UTRECHT
The Netherlands

Tel: 06-23119090
Email: info@voltys.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology