Netwerk

Er zijn geen resultaten gevonden uit de zoekactie
Sales Manager Industrie & Bouw


In deze functie ben je verantwoordelijk voor de lange termijnplannen, marktbewerking, resultaten en aansturing van de Salesteams Bouw en Industrie (5FTE) en coördineer je voor deze divisies ook het Marketing Team (2,5 FTE). Het team coach je met als doel ze op een zelfstandige manier hun rol succesvol te laten uitvoeren. Een belangrijke taak is om als Salesmanager het je salesteam makkelijker te maken. WSB Finishing Equipment is een ambitieus bedrijf van teamspelers met een grote betrokkenheid naar klanten

Sales Manager WSB Finishing Equipment

Recruitment & Executive Search

Voltys - Exclusieve Aandacht


In alle openheid werken we aan Werving en Selectie van passende kandidaten voor commerciële, marketing, productmanagement en management vacatures bij bedrijven uit de techniek.

Voltys vervult veel vacatures op het gebied van security, lighting, bouwmaterialen en gebouwtechniek.

Commercie, Techniek & Ontwikkeling

Onze recruiters zijn experts met een groot netwerk in de techniek. We verdiepen ons met plezier in de bedrijven en de mensen die er werken. Dat helpt ons om gefocust en zorgvuldig te werken aan het vinden van de best passende kandidaat.

We hebben een actief netwerk van professionals in commercïële, marketing-, directie en productmanagementfuncties. Zo kunnen wij vaak op korte termijn gemotiveerde kandidaten aan tafel krijgen.
Onze recruiters

Voltys op Linkedin

Groeien in je vakgebied, open voor een volgende stap? Wij maken graag kennis. Bekijk hier ons LinkedIN profiel  en volg ons!

Contact

Ceresstraat 13
4811 CA BREDA
The Netherlands
Tel: +31(0) 6-23119090

Email: info@voltys.nl

Wittevrouwensingel 100 
3514 AM UTRECHT
The Netherlands
Tel: +31(0) 6-28108399

Onze vacatures staan o.a. ook op werkzoeken.nlJoobleJobsora en Indeed.

BTW-id NL002045791B09

Volg ons 

© Copyright 2022 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology