Voltys Recruiters

Voltys is een werving- en selectiebureau voor bedrijven met een technische grondslag. Voltys werkt al ruim 10 jaar aan recruitmenttrajecten en executive search voor commerciële, management en uitvoerende functies.

Onze senior recruiters hebben naast de standaard werving- en selectietools ook de beschikking over een uniek eigen netwerk (talentpools) van high potentials. Meestal zijn kandidaten niet actief op zoek naar een nieuwe functie. Daarom is een belangrijk onderdeel van ons werk het actief benaderen van kandidaten, headhunting.  

Niels, Jasper, Bart en Udo zijn als recruitment consultants sparringpartners voor opdrachtgevers én voor professionals die toe zijn aan een carrièrestap. Onze vakgerelateerde recruitmentconsultant komt graag in contact met kandidaten die bezieling hebben voor hun vakgebied.

Team Voltys

Niels Uljee
+31 6 23 11 90 90 

Recruitment Consultant & Partner specialist met ruime sales- en advieservaring uit de praktijk.

Udo van der Groen
+31 6 28 10 83 99

Recruitment Consultant & Partner, Executive & Talent Search. Groei bieden voor opdrachtgevers én kandidaten, dat is mijn doel.

Jasper Touw
+31 6 51 20 58 17

Recruitment Consultant & Partner, Solution Sales, Inspirator met een passie voor Matchmaking.

Bart Schalk
+31 6 23119090 Recruiter Techniek en Bouwmaterialen. Sales in Industriële automatisering of HVAC en open voor een nieuwe stap? Neem dan contact met me op.

Frederike

Junior Recruiter

Wat je aandacht geeft groeit


Bedrijven investeren veel tijd, creativiteit en geld aan branding van producten en het imago van de organisatie. Sterke merken en zorgvuldig opgebouwde bedrijfsculturen trekken de kandidaten aan die u zoekt.  Daarom vervullen wij het overgrote deel van onze werving- en selectieopdrachten op exclusieve basis. Zo kunnen wij openlijk kandidaten enthousiast maken voor uw bedrijf met vacatures waarbij we de naam en het logo duidelijk in beeld brengen

De recruiters van Voltys werken branchegericht en zijn experts met een groot netwerk. Minstens even belangrijk is dat we ons verdiepen in uw bedrijf en de mensen die er werken. Dat helpt ons om gefocust, zorgvuldig en betrokken te werken aan het vinden van de best passende kandidaat. Voltys heeft kantoorfaciliteiten in Breda, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen.
Recruitment & Executive Search

Voltys - Exclusieve Aandacht


In alle openheid werken we aan Werving en Selectie van passende kandidaten voor commerciële, marketing, productmanagement en management vacatures bij bedrijven uit de techniek.

Voltys vervult veel vacatures op het gebied van security, lighting, bouwmaterialen en gebouwtechniek.

Commercie, Techniek & Ontwikkeling

Onze recruiters zijn experts met een groot netwerk in de techniek. We verdiepen ons met plezier in de bedrijven en de mensen die er werken. Dat helpt ons om gefocust en zorgvuldig te werken aan het vinden van de best passende kandidaat.

We hebben een actief netwerk van professionals in commercïële, marketing-, directie en productmanagementfuncties. Zo kunnen wij vaak op korte termijn gemotiveerde kandidaten aan tafel krijgen.
Onze recruiters

Contact

Kantoorgebouw Drie Hoefijzers
Ceresstraat 13
4811 CA BREDA
The Netherlands
Tel: +31(0) 6-23119090

Email: info@voltys.nl

Watertoren Rotsoord
Heuveloord 25J
3523 CK UTRECHT
The Netherlands
Tel: +31(0) 6-28108399

Onze vacatures staan o.a. ook op werkzoeken.nlJoobleJobsora en Indeed.

BTW-id NL002045791B09

Volg ons

© Copyright 2022 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology