Accountmanager Industriële Verlichting (ingevuld)

Wat gaat onze nieuwe Accountmanager doen?

Onze nieuwe Accountmanager zal met name in Utrecht en Noord Oost Nederland nieuwe relaties opbouwen met installateurs en lichtexperts. Je ondersteunt met het creëren van de beste lichtbeleving voor hun eindklanten.

"Groei je mee met Nederlands meest veelbelovende producent van lijnverlichting?"

Je hebt ook een belangrijke adviesrol naar installatieadviseurs en eindgebruikers. Je werkt in een hecht team van andere accountmanagers, sales engineers, backoffice, werkvoorbereiders en business development. Bij LUMINAID geloven we in eigenaarschap: je geeft zelfstandig invulling aan het succes van jouw functioneren!

Wie is onze nieuwe Accountmanager Industriële Verlichting?

Je bent een allrounder; je vindt het niet erg om je mouwen op te stropen en vanaf het eerste klantcontact tot aan de in bedrijfstelling je bijdragen te leveren. Je bent iemand met een hoog energieniveau, assertief en zelfsturend. Tijdens je werkzaamheden heb je veelvuldig contact met verschillende afdelingen binnen LUMINAID om richting te geven aan jouw werkomgeving, maar ook buiten LUMINAID onderhoud je je contacten goed. Je krijgt energie van je klanten en zorgt ervoor dat zij altijd tevreden zijn.

Wat verwachten je van jou?

Je bent een gedreven verkooptijger die vanaf het eerste contact tot en met de laatste onderhandelingsronde tot het gaatje gaat. Je hebt enige ervaring met de verkoop van technische oplossingen in de installatiesector. Het netwerk wat je in deze periode hebt opgebouwd kun je inzetten voor het behalen van je successen bij LUMINAID. Je bent accuraat en creatief met een technische achtergrond. Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, ook op het gebied van installatietechniek. Je hebt lef en humor en vindt het leuk om in een gedreven team te werken. Daarnaast ben je klantvriendelijk en adviesvaardig, maar houd je tegelijkertijd oog voor het commerciële belang van LUMINAID.

Wie zijn wij

We zijn een snelgroeiende fabrikant van industriële verlichting in Oud Gastel. Ons doel is het creëren van de perfecte lichtbeleving voor industrieën. Wij zijn ervan overtuigd dat dat rustig lijnlicht zonder onderbrekingen de komende jaren de nieuwe standaard gaat worden voor de industriële markt. LUMINAID’s strategie is dat we onszelf en de markt uitdagen die lichtbeleving steeds verder te perfectioneren door continu te innoveren, kennis te delen en keiharde garanties voor onze klanten te bieden. Onze klanten zijn installateurs en lichtexperts. Voor hen leveren we industriële lijnverlichtingsoplossingen voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Voor hen bestaat onze perfecte lichtbeleving uit snelle, adequate maar vooral passende verlichtingsoplossingen voor hun klanten.

DIT BIEDEN WIJ

  • Een open, directe en prettige werksfeer;
  • Een unieke persoonlijke ontwikkeling;
  • Uitstekende salariëring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • De mogelijkheid om mee te bouwen aan een groeiende organisatie;

Enthousiast geraakt?

Voor meer informatie over Luminaid kijk je op: https://www.luminaid.eu/

Voor vragen over de functie en/of procedure kun je bellen mailen of appen met Niels Uljee (recruiter in lichttechniek ) via 06-23119090 niels@voltys.nl

Niels Uljee (Voltys Executive Search & Recruitment) faciliteert exclusief de werving en selectie van Luminaid voor deze vacature.

Location

Amersfoort

Publication date

01-07-2022

Contact person

Niels Uljee
Contact
Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ Utrecht

Tel: +31 (0)6 2810 8399
Email: info@voltys.nl

Follow us

© Copyright 2023 Voltys
OTYS Recruiting Technology