Onderscheidend vermogen in recruitment

Dankzij onze specialisatie staan wij continue in contact met (latent) beschikbare kandidaten. Die professionals willen niet allemaal bij hetzelfde bedrijf werken. Daarom is het belangrijk om datgene waar je je als bedrijf mee onderscheidt duidelijk te maken in de communicatie naar toekomstig personeel.

Uw bedrijfsnaam, logo, bijbehorend imago en bedrijfscultuur zijn zorgvuldig bedacht en opgebouwd. Waarom worden in 95% van de werving- en selectie trajecten, deze waardevolle en zeer bepalende factoren niet toegepast door recruitment- werving- en selectiebureaus?

Voltys gebruikt deze kracht juist om voor u de beste kandidaat te vinden. Zowel in de new- en socialmediacampagnes als op onze site en ook in al onze communicatie naar potentiële kandidaten (hunting) benoemen wij juist uw bedrijfsnaam en cultuur.

Veel werving- en selectiebureaus herschrijven het functieprofiel om alle herkenbaarheid van uw organisatie en de locatie weg te nemen. Dat maakt van uw vacature er een van dertien in een dozijn.

Wij zien het als een enorme kracht en maken graag gebruik van het beste uit de twee werelden, onze HR-recruitmentervaring en tools gecombineerd met dat waar uw bedrijf zich mee onderscheidt.

Neem voor meer informatie contact op met een van onze consultants:

Niels Uljee - 06-23119090
Udo van der Groen - 06-28108399
Jasper Touw - 06-51205817

Of lees meer over onze diensten via de volgende links:

 Voltys Kantoor Utrecht Hooghiemstraplein 173
Contact

Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML RIJEN

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ UTRECHT
The Netherlands

Tel: 06-23119090
Email: info@voltys.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology