Key Accountmanager Connectivity | NL+DE

Overal ter wereld werkt Legrand aan de verbetering van elektrische en digitale gebouweninfrastructuren, om te helpen deze te digitaliseren en hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Legrand heeft oplossingen voor elk type gebouw; van woningen, datacenters en andere niet-residentiële gebouwen, tot industriële ruimtes en infrastructuren. Legrand beschikt over een zeer sterk portfolio op zowel koper- als glasvezelbekabeling met merken als Compose, Legrand, LCS3 en Infinium, met name gericht op Telecom- en Datacenteromgevingen.

Functie

Als Key Accountmanager Connectivity ben je verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel van het connectiviteitspakket van Legrand in Nederland, Duitsland en andere landen. Je onderhoudt nauwe contacten met onze klanten die bestaan uit installatie- en integratie partners, distributeurs en eindklanten.

In deze functie ben je onderdeel van het verkoopteam Connectivity van Legrand Nederland. Het team acteert als een full service provider op het gebied van connectiviteit en adviseert, ontwerpt en produceert voor datacommunicatie netwerken.

Taken & Verantwoordelijkheden

  • Een pro-actieve sales benadering;
  • Ondernemerschap, enthousiasme, doelgerichtheid en overtuigingskracht;
  • Jij hebt aantoonbare ervaring in het verkopen van oplossingen op het gebied van glasvezeltechniek;
  • Jij bent gewend te werken in een internationale omgeving binnen de telecom- en datacenterindustrie;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal;
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.

Bedrijfsprofiel

Legrand is wereldwijd specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Legrand richt zich op de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouw- automatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren. Legrand streeft een leidende positie na als totaal- leverancier binnen de elektrotechnische en digitale markt.

Info ➡️ https://www.legrand.nl/
Office ➡️ ’s-Hertogenbosch

Aanbod

Daar kunnen we kort over zijn, wij zijn een sterk bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen, veel ruimte voor ondernemen en persoonlijk groei. Wij bieden je dan ook een uitdagende functie met veel afwisselingen en verantwoordelijkheden tegen een aantrekkelijke pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geraakt?

Voor vragen over de functie en/of de procedure kunt u contact opnemen met:

Jasper Touw | jasper@voltys.nl | +316 5120 5817
Niels Uljee | niels@voltys.nl | +316 2311 9090

Solliciteren kan door naar www.voltys.nl te gaan, of op de (onderstaande) button klikken.

Datum veröffentlichen

10-05-2023

Kontaktperson

Jasper Touw
Contact
Nieuwe Boschstraat 9
4811 CS BREDA
Netherlands

Tel: 076-5139312
Email: info@voltys.nl

Volg ons

© Copyright 2024 Voltys
OTYS Recruiting Technology