Technisch Adviseur Luchtbehandeling - Regio Zuid *Succesvol Ingevuld*

Functie omschrijving

Zoek jij een brede technische functie met veel afwisseling, zelfstandigheid en ontwikkelmogelijkheden? Haal je voldoening uit zakelijke klanten helpen zoeken naar de juiste oplossing voor een gezond binnenklimaat?

Als technisch adviseur luchtbehandeling analyseer je de klantvraag en ontwikkel je de beste technische oplossing. Met jouw vaktechnische kennis op het gebied van lucht en klimaat geef jij de klant een passend advies en aanbod.

Bij het zoeken naar het beste systeem voor de situatie heb je niet alleen oog voor klimaat, ventilatie en lucht maar ook voor eventuele bouwkundige, elektrotechnische en werktuigbouwkundige aspecten van de oplossing.

Je adviseert de klant zo nodig ook over de inzet van andere experts wanneer nodig. Je hebt intern bij WOLF én daarbuiten een netwerk van technische specialisten op wie je een beroep kan doen.

Je onderhoudt de relatie met bestaande klanten en signaleert kansen in de markt en zorgt voor groei van de klantportefeuille en je netwerk.

Je werkt bij ons heel zelfstandig maar je wordt goed ondersteund. Samen met de binnendienst en de engineers die in Kampen op kantoor zitten vorm je het team luchtbehandeling waarmee je nieuwe en bestaande klanten goed kan helpen.

Daarnaast zorgen we voor een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding bij de start in jouw regio.

Functie eisen

• Een afgeronde, technische opleiding met bij voorkeur werkervaring in de installatiebranche. Het belangrijkst is dat je een goede technische basis hebt en dat jij je daarmee de luchtbehandelingstechnieken/systemen eigen kan maken.
• Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en redelijke beheersing van Engels óf Duits.
• Analytisch vermogen.
• Klantgericht en adviesvaardig.
• Je woont bij voorkeur in Zuid-Holland of Noord-Brabant.
• Een rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel

WOLF Energiesystemen is de Nederlandse verkoop- en serviceorganisatie van het internationale WOLF GmbH, gevestigd in Duitsland. Met onze duurzame systemen en producten willen we bijdragen aan een gezond en aangenaam binnenklimaat, die energiebesparend of waar mogelijk energie-neutraal zijn. Onze toepassingsgebieden zijn uiteenlopend; van woningen tot diverse zakelijke of industriële toepassingen.

We ontwikkelen en verbeteren onze producten en technologieën. We begrijpen ook hoe belangrijk een fijne werkomgeving is. WOLF wil eerst regionaal maar in de toekomst ook landelijk een van de beste werkgeversworden, daar werken we dan ook actief aan.

Als onderdeel van het Italiaanse Ariston Group werken wij graag aan een duurzame toekomst. Ariston staat wereldwijd voor een comfortabel, energie-efficiënt binnenklimaat en respect voor het milieu.

De Ariston Group is wereldwijd markleider in thermisch comfort in zowel de woningmarkt als in de utiliteitsbouw. Ariston is werkzaam in 150 landen, heeft een miljardenomzet en is een beursgenoteerd bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

• Een salarisindicatie van € 4.100 tot € 5.500 bruto per maand.
• Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een bonusregeling.
• 27 vrije dagen + 13 ATV-dagen o.b.v. 40 uur.
• Een innovatief bedrijf waar samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal staan - dat stimuleren we o.a.met een opleidingsbudget.
• Een platte organisatie met een informele, betrokken bedrijfscultuur en veel ruimte voor persoonlijke inbreng.
• Een leaseauto.

Date de publication

21-11-2023

Personne à contacter

Mendez Kroon
Contact

Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML RIJEN

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ UTRECHT
The Netherlands

Tel: +31 6-28108399
Email: info@voltys.nl

Volg ons

© Copyright 2024 Voltys
OTYS Recruiting Technology