Business Development Manager Toegangscontrole

Topbaan

Functieomschrijving

Met de overname van het Britse bedrijf PAC GDX breidt Comelit het assortiment uit met Toegangscontrole. Als Business Development Manager word je verantwoordelijk voor het in de markt zetten van Comelit PAC bij eindklanten in de utiliteit. Dat kan bijvoorbeeld zijn bij ziekenhuizen, kantoorgebouwen, gemeentes, parkeergarages en industrie.

PAC onderscheid zich al jaren als een robuuste, betrouwbare en eenvoudig te installeren oplossing met een hoog veiligheidsniveau. In deze zeer zelfstandige functie werk je nauw samen met de PAC Specialist en productmanagement in Engeland en de Commercieel Directeur Nederland.

Met jouw ervaring in de markt en kennis van Toegangscontrole sta je aan de basis van een nieuw productgroep bij Comelit. Dat biedt ook kansen voor jouw ontwikkeling, kansen die Comelit mensen graag biedt!

Menselijke waarden staan centraal bij Comelit

“Het succes van onze organisatie is onlosmakelijk verbonden aan de individuele inzet van haar mensen”. In de visie van Comelit staat de mens altijd centraal. Deze benadering weerspiegelt zich in de zorg voor de medewerkers, de organisatie van de werkomgeving, het partnerschap met leveranciers, distributeurs en de samenwerking met installateurs. Elk product van Comelit is een bevestiging van deze visie en is gemaakt op basis van blijvende, duurzame waarden.

Wat heb jij in huis?

Om te bouwen aan de succesvolle introductie van Comelit PAC zoeken we iemand met:

 • Strategische actieve marktbenadering
 • Commerciële ervaring op het gebied van toegangscontrole-oplossingen in de utiliteit
 • Begrip van wensen, toepassing en regelgeving in de markt van toegangscontrole
 • Zakelijk goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Self starter
 • Analytisch denkvermogen

Wat biedt Comelit jou?

Om goed te kunnen presteren heb je een goede introductie nodig. Daar investeert Comelit in met een introductietraining gedurende je eerste 6 weken. Dit is een rol en een bedrijf waar je ontwikkeling niet stil zal staan. Comelit is een sociaal, ambitieus en innovatief bedrijf. Een bedrijf waar je gezien wordt en omgang met collega’s gebaseerd is op vertrouwen en vakmanschap. Om je in deze rol te blijven ontwikkelen, biedt Comelit kansen voor het volgen van opleidingen.

Comelit: Lokaal aanwezig & internationale visie sinds 1956

Comelit Group SpA, opgericht in 1956, is een wereldspeler, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van systemen voor video-deurintercom, camerabewaking, inbraakbeveiliging, huisautomatisering, toegangscontrole en brandbeveiliging. De internationale oriëntatie is sterk in de genen van Comelit aanwezig. Oorspronkelijk opgericht in Val Seriana, waar zich nog steeds de hoofdvestiging bevindt, heeft Comelit nu verschillende eigen vestigingen en ontwikkelcentra over de gehele wereld.

Enthousiast geraakt?

Meer weten over deze vacature of direct solliciteren? Neem contact op met Udo van der Groen van Voltys Executive Search: udo@voltys.nl, 06-28108399.

Voltys is gespecialiseerd in Sales, Marketing, Productmanagement en Directiefuncties bij bedrijven uit de vaak bouwgerelateerde techniek.

Lieu

Nederland

Date de publication

16-02-2024

Personne à contacter

Udo van der Groen
Autres détails
Critères de matching
Branche
 • Smart Building
 • Installatietechniek
Regio
 • Utrecht
 • Noord Holland
 • Zuid Holland
 • Flevoland
 • Noord Brabant
Functiegroep
 • Sales Buitendienst
Contact

Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML RIJEN

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ UTRECHT
The Netherlands

Tel: +31 6-28108399
Email: info@voltys.nl

Volg ons

© Copyright 2024 Voltys
OTYS Recruiting Technology