Area Sales Manager innovatief Toegangsbeheer *Vervuld*

Nieuw

Functie omschrijving Area Sales Manager innovatief Toegangsbeheer *Vervuld*

Voor de innovatieve sluitoplossing van iLOQ zijn we op zoek naar een Area Sales Manager in Vlaanderen voor uitbreiding van het hechte Benelux-team.

De rol vraagt om een actieve "pull" salesstrategie richting eindgebruikers in de markt.

Je adviseert vastgoedeigenaren, woonmaatschappijen, studentenhuisvesting, gemeenten en openbare gebouwen, zorg en onderwijsinstellingen over digitale sluitsystemen en beveiligingsoplossingen.

Functie-eisen Area Sales Manager innovatief Toegangsbeheer *Vervuld*

Dagelijkse gesprekspartners zijn eindgebruikers zoals gebouwbeheerders, onderhouds-, facilitair-, en securitymanagers. Je analyseert potentiële organisaties, maakt salesplannen, geeft demonstraties & presentaties en neemt deel aan vakbeurzen. Het is belangrijk verder te bouwen op je bestaande klanten, tegelijkertijd ligt de nadruk bij deze functie wel op acquisitie/ New Business.

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van iLOQ producten via partners. Het onderhouden en uitbouwen van het partnernetwerk is ook van essentieel belang.

Proactief vind je nieuwe eindgebruikers. Vooral bij vastgoedeigenaren, woonmaatschappijen, studentenhuisvesting, gemeenten en openbare gebouwen, zorg en onderwijsinstellingen breng je overtuigend de onderscheidende producten van iLOQ onder de aandacht. Je genereert New Business, volgt offertes op en onderhoudt contact met bestaande prospects.

Zelfstandig werken past bij jou. 1 keer per maand kom je naar kantoor in Sliedrecht voor overleg met je collega's. De sales leader België word je leidinggevende en meewerkend voorman.

Als Area Manager zal je intensief gaan samenwerken met eindklanten en partners voornamelijk in Vlaanderen.

Commercieel, resultaatgericht en passie voor pionieren.

De ideale kandidaat heeft ervaring met Security-oplossingen, bijvoorbeeld toegangscontrole, digitale sluitsystemen of andere security solutions of misschien heb je vanuit je huidige rol een passend netwerk. Verder heb je:

  • Commerciële B2B-saleservaring voor technische producten aan eindgebruikers.
  • Effectief kunnen inzetten van de "pull"strategie
  • Ervaring met mechanische of digitale sluitsystemen is een pré.
  • Netwerk in 1 of meerdere segmenten ; vastgoedeigenaren, woonmaatschappijen, studentenhuisvesting, gemeenten en openbare gebouwen, zorg- en onderwijsinstellingen
  • Hogeschool-niveau
  • Vereiste taalvaardigheid: Nederlands - moedertaal, Engels - goed zakelijk niveau, Frans - goed basis begrip

Je bent voornamelijk werkzaam in Vlaanderen. De ideale standplaats voor deze vacature is de provincie Antwerpen.

Met iLOQ kan iedereen impact maken

Onze waarden leiden onze activiteiten: we veranderen de markt, dagen de traditionele manier van denken uit, geloven in mensen en baseren onze acties op duurzame ontwikkeling, respect en resultaten. Innovatie en creativiteit worden ondersteund. We investeren in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers zodat we de grenzen van innovatie kunnen verleggen, nieuwe technologie kunnen ontwerpen en nog betere oplossingen kunnen creëren die een uitstekende toegevoegde waarde bieden aan onze klanten.

Innovatie trackrecord van iLOQ

De uitvindingen van iLOQ en toepassingen daarvan op het gebied van toegangsmanagement zijn de basis voor het succes van iLOQ:

  • 2007 - iLOQ lanceert als eerste een digitale cilinder die energie haalt uit de insteekbeweging van de sleutel.
  • 2016 - iLOQ lanceert de eerste digitale cilinder ter wereld die energie haalt uit een NFC-smartphone.
  • 2019 - iLOQ speelt met de S5 in op de kansen die IOT biedt.

Kortom iLOQ stelt de norm in innovatieve sluitsystemen die voldoen aan de nodige veiligheidseisen. De sluitsystemen van iLOQ worden dan ook duurzaam ingezet bij woon- en kantorencomplexen, studentenhuisvesting, scholen, gemeentes en ziekenhuizen.

Enthousiast geraakt?

Dankzij de innovatieve producten en het gedreven, hechte salesteam is iLOQ een sterk groeiend bedrijf. Ben jij de New Business Sales die meebouwt aan de volgende groeispurt van iLOQ in België?

We zien ernaar uit je te ontmoeten en ook al jouw vragen over het werken bij iLOQ te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact op met Udo van der Groen van Voltys: udo@voltys.nl, +31 628108399 of Niels Uljee: niels@voltys.nl.

Lieu

Vlaanderen

Date de publication

30-11-2023

Personne à contacter

Udo van der Groen
Contact

Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML RIJEN

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ UTRECHT
The Netherlands

Tel: +31 6-28108399
Email: info@voltys.nl

Volg ons

© Copyright 2024 Voltys
OTYS Recruiting Technology