Plan van aanpak

Wij komen graag bij u langs om een beter beeld te krijgen van uw bedrijf, de cultuur en mensen binnen uw organisatie. In een gesprek inventariseren we uw behoefte en wensen. Door onze ervaring en marktkennis kunnen wij een realistisch beeld geven van de mogelijkheden. Iedere functie en organisatie is anders, een succesvolle invulling van een vacature vraagt uiteindelijk altijd maatwerk.

Voltys heeft jarenlang onderzoek gedaan op het gebied van arbeidscommunicatie en de inzet van effectieve werving- en selectiemethoden. Zo hebben wij de benodigde tools waaronder onze unieke eigen talentendatabase.

Onze werkwijze

Op basis van ons adviesgesprek gaan wij gericht voor u aan de slag om kandidaten te vinden die passen bij uw wensen voor de functie. 

  • Wij voeren een uitgebreide media campagne voor uw vacature. Dat biedt ondersteuning bij het actief benaderen van (latent) zoekende kandidaten.
  • Wat je aandacht geeft groeit! Wij opereren zeer betrokken en ondernemen dagelijks gerichte actie om tot resultaat te komen binnen een exclusieve traject
  • Uiteraard werken wij ook met de standaard jobboards en andere specifieke Tools maar we gaan een paar stappen verder.
  • Naast de traditionele werkwijze, hebben onze sectorgerelateerde consultants een breed eigen kandidatennetwerk dat actief ingezet wordt om binnen uw branche de vacature bekend te maken waarbij uw organisatie altijd met naam en logo op de voorgrond gezet wordt
  • Wij werven verschillende kandidaten die logisch zijn voor de vacante functie. Uiteraard zorgen wij voor de perfecte match.
  • Het belangrijke voorwerk, de werving en search, nemen wij volledig uit handen.
  • Wij nemen de 1e interviews af vervolgens adviseert onze Recruitment Consultant u over de verschillende kandidaten en hun competenties.
  • Indien gewenst zetten wij ook een assessment in. Dat is niet standaard inbegrepen bij het traject.

Recruitment, Interim, Coaching & Assessments

Op uw  verzoek kunnen wij ook assessment (meerprijs) af bij de kandidaat om nog beter beeld te krijgen bij uw bevindingen omtrent de kandidaat. Na de start van uw nieuwe medewerker plannen wij meestal na twee maanden een evaluatiegesprek over de wervingsprocedure met u in. Voltys staat voor een heldere en duidelijk aanpak, heel effectief. Geen ellenlange trajecten maar vlot, oplossings- en doelgericht. Wij werken met een efficiënt concept en unieke talentpools. Dit geeft u als werkgever, gemak bij het snel invullen van uw vacatures.  Naast het invullen van vaste functies hebben we ervaring met interim functies en staan wij ook regelmatig klanten en kandidaten bij met outplacement trajecten en jobcoaching.
Team Voltys
Voltys Team

Exclusieve Aandacht

De investering van bedrijven in branding van organisatie en producten is een belangrijk onderdeel van een succesvolle Search naar nieuwe medewerkers. Een zorgvuldig opgebouwde bedrijfscultuur en merk trekken de kandidaten aan die u zoekt.

Daarom werken wij op exclusieve basis aan werving en Selectie van passende kandidaten en communiceren wij in alle openheid met het bedrijfsprofiel, logo en de vacature. Met die openheid en onze toegewijde aanpak vinden wij de kandidaten die anders niet aan tafel komen.

Commercie, Techniek & Organisatie

Voltys Recruiters werken branchegericht en zijn experts met een groot netwerk. Minstens even belangrijk is dat we ons verdiepen in uw bedrijf en de mensen die er werken. Dat helpt ons om gefocust, zorgvuldig en betrokken te werken aan het vinden van de best passende kandidaat.
Lees meer

Contact

Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML RIJEN

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ UTRECHT
The Netherlands

Tel: 06-23119090
Email: info@voltys.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology