Lichtadviseur / Accountmanager Noord-West Nederland

Nieuw

Partner voor installateur, architect, adviesbureau en de eindgebruiker

Voor ons Nederlandse verkoopteam zijn wij op zoek naar een accountmanager met passie voor licht.

In deze functie heb je focus op de projectenmarkt (utiliteit, scholen, gezondheidszorg en industrie). In deze uitdagende functie ben je operationeel verantwoordelijk voor de verkoop binnen jouw rayon.

Daardoor ben je actief betrokken bij het uitbouwen van het merk Glamox in Nederland. Je gaat actief op zoek naar kansen in de markt binnen jouw werkgebied.

Aan tafel met toekomstige klanten ben je in staat om lichtplannen op de juiste manier aan hen te presenteren en hen te overtuigen.

Je bent een volwaardig gesprekspartner voor de klant en kunt levelen op ieder niveau binnen de projectenmarkt. Je werkt vanuit jouw regio en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Functie eisen

Je kunt commercieel denken en hebt hierin ook al ervaring opgebouwd. Je hebt bij voorkeur een opleiding in de architectuur of elektrotechniek. Je functioneert minimaal op HBO niveau. Je hebt bij voorkeur al enige jaren ervaring in de lichtwereld. Daarbij beschik je over een flinke dosis daadkracht en drive. Hoewel je goede ondersteuning krijgt van de back office, verwachten wij ook grote zelfstandigheid en deelname aan het uitwerken van lichtplannen en het maken van presentaties. Ben je daarnaast in staat je kennis en ervaring niet alleen zelf te benutten, maar deze ook te delen met collega’s? Dan pas je prima in het profiel.


Bedrijfsprofiel

In Europa behoort Glamox tot de grootste leveranciers van verlichtingsoplossingen en zijn actief in de segmenten utiliteit, gezondheidszorg, scholen en industrie.
Glamox voldoet aan de eisen van de klant door het leveren van kwaliteitsproducten en oplossingen, service en ondersteuning. Producten en oplossingen worden ontworpen door onze engineers en getest in onze laboratoria. Productie en certificering vindt plaats volgens alle relevante kwaliteits- en milieu eisen. Alles gebaseerd op de laatste technologie en met ervaring van generaties.
Het Nederlandse verkoopkantoor heeft een uitdagende groeidoelstelling, waardoor wij op zoek zijn naar lichttechnische professionals met een gezonde commerciële drijfveer.


Arbeidsvoorwaarden

  • Een zeer goed vast salaris plus bonus en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Volop mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen;
  • Een prettige en informele werksfeer met een open organisatiecultuur;
  • Representatieve auto van de zaak;
  • Werken voor een sterke wereldmarktleider;
  • Volop trainings-, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Enthousiast geraakt?

Voor informatie over Glamox Nederland kijk je bij: https://glamox.com/nl

Voor vragen over de functie en/of procedure kun je bellen mailen of appen met Niels Uljee (recruiter in lichttechniek) via 06-23119090 niels@voltys.nl

Voltys is de exclusieve recruitmentpartner voor Glamox.

Voltys Executive Search & Recruitment faciliteert exclusief de werving en selectie.

Solliciteren kan via www.voltys.nl of door op de button te drukken.

Location

Amsterdam

Publication date

18-07-2022

Contact person

Niels Uljee
Contact
Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ Utrecht

Tel: +31 (0)6 2810 8399
Email: info@voltys.nl

Follow us

© Copyright 2022 Voltys
OTYS Recruiting Technology