Area Sales Manager Zuid Nederland

Meerdere functies beschikbaar

Functie

Sylvania Lighting Nederland is op zoek naar een area manager die het sales team komt versterken.

Het werkgebied bestaat uit Zuid Limburg en Oost Brabant. Je bent verantwoordelijk voor alle relaties en activiteiten in je regio. De doelgroepen waar je je op richt zijn met name de elektrotechnische installatiebedrijven, ET-groothandel, adviesbureaus, architecten en professionele eindgebruikers. Je bent een graag geziene gesprekspartner vanwege je kennis, toegevoegde waarde en persoonlijkheid. Je informeert de relaties regelmatig over nieuwe producten en diensten, en helpt ze desgewenst met het opstellen van een lichtplan en offerte. De doelstelling is zorgen dat jouw relaties de producten en oplossingen van Sylvania toepassen in hun projecten.

Het verzorgen van demo’s en presentaties behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je vertegenwoordigt Sylvania op alle regionale vakbeurzen, klantenevenementen en andere marketing activiteiten. Tevens neem je samen met de collega’s uit andere regio’s deel aan landelijke activiteiten.

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van je verkooptarget in de regio, en rapporteert aan de salesmanager Nederland.

De Nederlandse verkooporganisatie heeft haar kantoor in Eindhoven, waar de afdelingen Customer Service, Product Marketing en Lichtadvies gehuisvest zijn. In jouw rol ben je veelvuldig op bezoek bij relaties. Verder werk je vanuit huis maar heb je wel intensief contact met de collega’s.

De ideale kandidaat voor deze functie beschikt onder andere over:

  • HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of ervaring;
  • minimaal 7 jaar ervaring als buitendienstmedewerker in de elektrotechnische of een andere aan de bouw gerelateerde branche;
  • commercieel en technisch goed onderlegd;
  • ervaring met CRM software;
  • enige kennis van lichtberekeningsprogramma’s zoals Dialux is een pre, of de bereidheid om een training op dit gebied te volgen;
  • goede rekenvaardigheid en ervaring met Excel;
  • goede mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid;
  • communiceert makkelijk op meerdere niveaus;
  • gevoel voor de cultuur van de regio.

Je bent gewend om zelfstandig te werken, je maakt je eigen planning. Je bespreekt de doelen en resultaten regelmatig met de salesmanager. Uiteraard ben je ook een teamplayer. Natuurlijk ben je accuraat in je werk en kom je je afspraken na. Uitdagende targets zijn voor jou een extra motivatie om te presteren. Je weet mensen aan je te binden door je kennis en je persoonlijkheid. Je kunt je enthousiasme overbrengen, je bent betrokken, vasthoudend en flexibel.

Arbeidsvoorwaarden

Sylvania hanteert goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste 13e maand, en een prestatie-gerelateerde bonus. Bij deze functie horen natuurlijk ook zaken als een leaseauto, laptop en iPhone.

Enthousiast geraakt?

Voltys verzorgt voor Sylvania exclusief de werving en selectieprocedure voor deze vacature. Heb je eerst nog wat vragen, neem dan contact op met Niels Uljee, telefoon 06-23119090. Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae per mail aan niels@voltys.nl

Over Sylvania

Sylvania is een gerenommeerde leverancier van verlichtingsoplossingen voor onder meer kantoren, scholen, zorginstellingen, winkels, musea, horeca en de industrie. We zitten midden in de transitie van traditionele productverkoop naar het realiseren van turn key projecten met Smart Lighting oplossingen en integratie met gebouwbeheersystemen. Met een professioneel team van adviseurs spelen wij snel en adequaat in op de wensen van een grote diversiteit aan klanten. Zowel architecten, adviseurs, installateurs en groothandels maken elke dag gebruik van onze expertise en gezamenlijk realiseren wij talloze verlichtingsprojecten. www.sylvania-lighting.com (deeplink naar https://www.sylvania-lighting.com/nl-nl/

Location

Eindhoven

Publication date

23-04-2021

Contact person

Niels Uljee
Contact
Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ Utrecht

Tel: +31 (0)6 2810 8399
Email: info@voltys.nl

Follow us

© Copyright 2021 Voltys
OTYS Recruiting Technology