Accountmanager Midden/West Nederland

Vervuld

Functie-omschrijving Accountmanager Midden/West Nederland

Reflex Isolatiefolie B.V. is een Nederlandse fabrikant van isolatiematerialen. PIF isolatie is het meest veelzijdige isolatie materiaal voor nieuwbouw en renovatie. Het innovatieve materiaal combineert een geringe materiaaldikte met een hoge Rc waarde. PIF isolatie is flexibel en makkelijk te verwerken zonder beschermende maatregelen.

Wij zoeken een gedreven Accountmanager Midden/West Nederland voor de innovatieve isolatiematerialen van PIF. Er speelt veel in de renovatiemarkt. Het onderhouden en uitbouwen bij de professionele tussenhandel, eindgebruikers en institutionele beleggers past goed bij je. Daarnaast ben je iemand die oog heeft voor nieuwe kansen in de markt en die ook aangaat.

Je bent iemand die denkt in kansen en daarmee zichzelf en de organsatie naar een hoger niveau brengt. De Accountmanager is een zelfstandige sales met ervaring in het verkopen van bouwmaterialen in de bouw en industrie. Je bewerkt de markt van professionele eindgebruikers, OEM, tussenhandel en bijvoorbeeld woningbouwverenigingen.

Functie-eisen Accountmanager Midden/West Nederland

We zoeken voor deze functie vooral een ondernemende en zelfstandige sales met ervaring in de bouw- en/of isolatiebranche. Je kunt goed schakelen met en je aanpassen aan de diversiteit aan klanten.

Verder heb je een goede zakelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en hebt ervaring met een gerichte sales- en marketingbenadering.

Bedrijfsprofiel PIF Isolatiefolie

PIF is een Nederlandse producent van reflecterende isolatie systemen. Met de premium merken PIF Isolatie en PIF Home levert Reflex gecertificeerde systemen voor zowel de zakelijk als de particuliere markt. Het bedrijf focust zich op 3 sales channels waarbij de institutionele woningbezitter het voornaamste marktaandeel heeft.

Naast de institutionele woningbezitters zijn groothandels en professionele verwerkers ook belangrijke speerpunten. Ook produceert Reflex Isolatiefolie B.V. private labels voor andere marktpartijen.

Bedrijfscultuur

PIF is een doel- en mensgerichte onderneming waar direct en met respect voor elkaar wordt samengewerkt. PIF isolatie heeft de overtuiging dat energiebesparing en duurzame energiebronnen noodzakelijk zijn om de C0₂ uitstoot en klimaatverandering tegen te gaan. Duurzaam isoleren is hier een wezenlijk onderdeel van. Dat is onze missie. Maar wij gaan verder!

Bij PIF isolatie heeft duurzaamheid continu onze aandacht. Niet alleen in onze producten, maar in onze totale bedrijfsfilosofie. We wekken met zonnepanelen onze eigen energie op en gaan zuinig om met deze energie. We minimaliseren onze afvalstoffen en deze worden nauwkeurig gescheiden. Daarnaast ondernemen we op een maatschappelijk verantwoorde manier (MVO).

Enthousiast geraakt?

Solliciteer of neem voor vragen contact op met Udo van der Groen van Voltys - udo@voltys.nl - 06-28108399

Location

Utrecht

Publication date

01-12-2022

Contact person

Udo van der Groen
Contact
Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ Utrecht

Tel: +31 (0)6 2810 8399
Email: info@voltys.nl

Follow us

© Copyright 2023 Voltys
OTYS Recruiting Technology