Organisatieontwikkeling

Met een open blik bespreken we graag de invulling van een nieuwe functie binnen uw bedrijf. Echt volledig nieuwe functies maar ook functies die ontstaan door het vertrek of doorgroeien van een medewerker.

Verandering is een constant gegeven, dus elke verandering geeft een bedrijf de kans na te denken over wat nodig is voor het invullen van de vacature die ontstaat.

Onze recruiters zijn serieuze sparringpartners voor het vinden van passende kandidaten voor uw vacatures en voor het meedenken over hoe de vacatures passen binnen de gewenste ontwikkelingsrichting van uw bedrijf.

Kennis maken of bijpraten? Neem contact op met Udo van der Groen, +31 628108399.

Team Voltys
Voltys Team


Exclusieve Aandacht

Bedrijven investeren veel tijd, creativiteit en geld aan branding van producten en het imago van de organisatie. Sterke merken en zorgvuldig opgebouwde bedrijfsculturen trekken de kandidaten aan die u zoekt. Daarom vervullen wij het overgrote deel van onze werving- en selectieopdrachten op exclusieve basis. Zo kunnen wij openlijk kandidaten enthousiast maken voor uw bedrijf met vacatures waarbij we uw naam, identiteit en het logo duidelijk in beeld brengen.

Commercie, Techniek & Organisatie

De recruiters van Voltys werken branchegericht en zijn experts met een groot netwerk. Minstens even belangrijk is dat we ons verdiepen in uw bedrijf en de mensen die er werken. Dat helpt ons om gefocust, zorgvuldig en betrokken te werken aan het vinden van de best passende kandidaat.
Lees meer

Contact

Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML RIJEN

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ UTRECHT
The Netherlands

Tel: 06-23119090
Email: info@voltys.nl

Volg ons

© Copyright 2018 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology