Organisatieontwikkeling

Met een open blik bespreken we graag de invulling van een nieuwe functie binnen uw bedrijf. Echt volledig nieuwe functies maar ook functies die ontstaan door het vertrek of doorgroeien van een medewerker.

Verandering is een constant gegeven, dus elke verandering geeft een bedrijf de kans na te denken over wat nodig is voor het invullen van de vacature die ontstaat.

Onze recruiters zijn serieuze sparringpartners voor het vinden van passende kandidaten voor uw vacatures en voor het meedenken over hoe de vacatures passen binnen de gewenste ontwikkelingsrichting van uw bedrijf.

Kennis maken of bijpraten? Neem contact op met Udo van der Groen, +31 628108399.

Team Voltys
Voltys Team

Exclusieve Aandacht

De investering van bedrijven in branding van organisatie en producten is een belangrijk onderdeel van een succesvolle Search naar nieuwe medewerkers. Een zorgvuldig opgebouwde bedrijfscultuur en merk trekken de kandidaten aan die u zoekt.

Daarom werken wij op exclusieve basis aan werving en Selectie van passende kandidaten en communiceren wij in alle openheid met het bedrijfsprofiel, logo en de vacature. Met die openheid en onze toegewijde aanpak vinden wij de kandidaten die anders niet aan tafel komen.

Commercie, Techniek & Organisatie

Voltys Recruiters werken branchegericht en zijn experts met een groot netwerk. Minstens even belangrijk is dat we ons verdiepen in uw bedrijf en de mensen die er werken. Dat helpt ons om gefocust, zorgvuldig en betrokken te werken aan het vinden van de best passende kandidaat.
Lees meer

Kenniscentrum Licht
NSVV is het onafhankelijke kenniscentrum voor licht en verlichting en partner van Voltys. Het kenniscentrum Licht deelt en verbindt kennis via publicaties, workshops, congressen en samenwerkingsverbanden.
Contact

Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML RIJEN

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ UTRECHT
The Netherlands

Tel: 06-23119090
Email: info@voltys.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology