Accountmanager bij ETAP Lighting regio Zuid Nederland

Nieuw

ETAP Lighting

ETAP geeft vorm aan de verlichting van de toekomst. Wij ontwikkelen kwalitatief hoogstaande verlichtingsoplossingen voor professionele omgevingen. Hierbij gaan we volledig meedenken met onze klanten voor wat betreft verlichting, noodverlichting, lichtregelsystemen én bijhorende services. Indien nodig, maken we oplossingen en producten volledig op maat van onze klanten.

Als Belgisch familiebedrijf maken we het verschil met duurzame, innovatieve producten. We investeren telkens opnieuw in onze R&D én in ons productieapparaat. We evolueren naar een technologiebedrijf, waarbij we graag exploreren welke toepassingen met verlichting mogelijk zijn.

Ook "Lighting As A Service" staat op de radar. Onze productie gebeurt volledig in onze hoofdvestiging in Malle. Binnen onze productie zetten we momenteel projecten op die ons moeten leiden naar het certificaat "Factory of the Future". Via verschillende verkoopkantoren zijn we wereldwijd actief.

De functie:

Je bouwt een lange termijn relatie uit met de architecten, installateurs, bouw-adviesbureaus en project- en gebouweigenaren als ook investeerders in jouw regio. Je spoort mogelijke projecten op en werkt hiervoor in samenspraak met R&D een op maat gemaakte totaaloplossing uit, waarbij je verlichting, noodverlichting en lichtregelsystemen weet te combineren tot een energievriendelijk, esthetisch en ergonomisch geheel.

Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van deze oplossing en sluit de deal af.

Om de klant te voorzien van een optimale service doorheen heel het traject, werk je nauw samen met je binnendienstpartner en de leiding.
Je rapporteert over de voortgang van je projecten aan de verkoopleiding en neemt deel aan verkoopvergaderingen, klanten evenementen etc.

Jij:

Je hebt een diploma op bachelorniveau en hebt een aantal jaren ervaring in B-to-B verkoop. Belangrijk is dat je een dynamisch en resultaatgericht persoon bent die ook goed in teamverband kan functioneren. Vanzelfsprekend heb je een commerciële instelling, maar daarnaast ben je ook geboeid door techniek en ben je bereid om de verlichtingsbusiness tot in de finesses te leren kennen.Met een degelijke projectopvolging slaag je er in de stand van zaken van elk project op te volgen en helder de volgende stappen in kaart te brengen.
Relaties leggen en onderhouden, klanten aan je binden is voor jou een tweede natuur. Om onnodige reistijd te voorkomen, woon je liefst in Noord-Brabant of Limburg.

Arbeidsvoorwaarden:

• Een voltijds contract.
• Verloning: een aantrekkelijk salaris, een uitstekende bonusstructuur op basis van behaalde resultaten, 13e maand, lease auto en ruime hoeveelheid vakantiedagen.
• Je werkt mee aan toonaangevende producten die een sterke naam hebben m.b.t. kwaliteit, duurzaamheid, innovatie.
• Een uitdagende functie in een hecht team binnen een bedrijf dat een duidelijke bijdrage wil leveren aan het ontwerpen van energievriendelijke oplossingen.
• Je komt terecht in een open bedrijfscultuur waar aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling, opleiding en groeikansen.

Enthousiast geraakt?

Voor vragen over de functie of over de procedure kun je direct contact opnemen met Niels Uljee (Recruiter in verlichtingstechniek) op 06-23119090 of mailen aan niels@voltys.nl

Voltys (Light-Select) faciliteert deze vacature voor Etap exclusief. Alle kandidaten zullen in eerste instantie de sollicitatieprocedure doorlopen via onze Recruiter Niels Uljee. Je kunt ook direct solliciteren door op de button drukken.

Lieu

Tilburg

Date de publication

07-12-2023

Fin de publication

13-06-2024

Personne à contacter

Niels Uljee
Autres détails
Critères de matching
Branche
  • Verlichtingstechniek
  • Elektronika
  • Elektro
  • Licht-, interieur- en architectuur
Regio
  • Limburg
  • Noord Brabant
Functiegroep
  • Bouw
  • Architectuur
  • Sales Buitendienst
  • Techniek
Contact

Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML RIJEN

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ UTRECHT
The Netherlands

Tel: +31 6-28108399
Email: info@voltys.nl

Volg ons

© Copyright 2024 Voltys
OTYS Recruiting Technology