Voltys Light Select - Recruitment voor de verlichtingsbranche

Binnen Voltys is de werving en selectie in de LED Verlichting, Lichtmanagementsystemen, Hightech en Elektrotechnische sector een belangrijke specialisatie.

Wij hebben inmiddels een jarenlange expertise opgebouwd in deze nichemarkt. Het resultaat is ons uitgebreide netwerk van kandidaten die werkzaam zijn in de lichtbranche. Zo kunnen we kandidaten én opdrachtgevers snel en effectief met elkaar aan tafel brengen.

Daar werken we dagelijks aan om ons netwerk verder uit te breiden. Niels Uljee richt zich binnen de lichttechniek als recruiter in de Benelux voor vacatures voor LED en licht. Vacatures die veel voorkomen bij gerenommeerde bedrijven in de verlichting zijn o.a. lighting designer, lichtplanadviseur binnendienst en veel commerciële functies zoals:

• Accountmanager ledverlichting
• Product manager lighting
• Business development manager

Daarnaast heeft Niels Uljee veel ervaring met management en directiefuncties als headhunter in de Led- en Verlichtingsector. Functies waar we als recruiters in verlichting een goed track record in hebben zijn:

• Sales manager lichttechniek
• Projectmanager verlichtingstechniek
• Commercieel directeur (CSO)
• Algemeen directeur (CEO)
• Technisch directeur (CTO)

Samenwerking Stichting NSVV - European Lighting Expert (ELE)


Sinds 1937 zijn honderden professionals uit de lichtwereld als vrijwilliger aangesloten bij de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV). Niels Uljee heeft namens Voltys recruitement een samenwerking met Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV) en herkent de toegevoegde waarde van de titel European Lighting Expert (ELE).

De titel European Lighting Expert (ELE) is een kwaliteitslabel voor competent omgaan met verlichting. Het betreft een opleidingsstandaard welke over de landsgrenzen reikt.

De Lichttechnische gezelschappen van Duitsland (LiTG), Oostenrijk (LTG), Zwitserland (SLG) en Nederland (NSVV), hebben de afgelopen jaren samen een protocol ontwikkeld voor een Europese Licht- en Lichttechnische opleiding.

Het curriculum (taxonometrie) van de opleiding ligt op HBO-niveau en heeft betrekking op alle aspecten van licht, verlichting, de bijbehorende elektrotechniek en de invloed ervan op de mens.

De ELE-opleidingen worden in Nederland verzorgd door particuliere opleidingsinstituten zoals de Lighting Design Academy (LDA), Meutzner Licht Opleidingen (MLO) en de opleiding Hogere Verlichtingskunde ELE van het ROC.

Het voldoen aan de eindtermen van deze ELE-opleiding, geeft samen met praktijkervaring toegang tot het onafhankelijk schriftelijk en mondeling toetsingsexamen voor de Registratie als “European Lighting Expert” (ELE).

Contact

Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Bedrijvencentrum Hooghiemstra
Hooghiemstraplein 173
3514 AZ Utrecht

+31 (0)6 2810 8399

Contact

Business Center Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML RIJEN

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ UTRECHT
The Netherlands

Tel: 06-23119090
Email: info@voltys.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology