Van Executive Search naar Executive Find!

blog_image:article_easyse_15840949385e6b5eda40973.jpg:end_blog_imageblog_image:article_easyse_15729610505dc17b1a251b0.JPG:end_blog_imageVerandering is een constante. En elke verandering geeft je als bedrijf de kans na te denken over dat wat nodig is voor de organisatie. Het vertrek van bijvoorbeeld een algemeen of commercieel directeur is een uitgelezen kans om de organisatie bij te sturen of nieuwe wegen in te slaan. Met vragen als welke kwaliteiten je wilt terugzien bij de nieuwe man of vrouw en hoe de rol wordt vormgegeven, heb je als bedrijf ook iemand nodig die je kritisch met je in gesprek gaat over deze keuzes. Op dezelfde manier gaan wij in gesprek met potentiële kandidaten en vinden we passende kandidaten. Dat noemen we in de markt Executive Search, maar wat wij uiteindelijk brengen, is Executive Find.

Organisatieontwikkeling en Teambuilding
Wij brengen de marktkennis (smart buildings, verlichting, toegangscontrole, infra en maakindustrie) en de verandermanagementervaring om bedrijven bij te staan in het maken van keuzes op het gebied van recruitment. Als soms wat eigenwijze adviseurs hebben we het in plaats van verandermanagement overigens liever over organisatieontwikkeling. Net zoals we meer zien in een Rijnlandse aanpak dan in een Angelsaksische bedrijfsvoering. Dat lijkt soms wellicht slechts een woordenspel of ver gezocht. Toch maakt dit, zeker voor de lange termijn, een groot verschil. Bijvoorbeeld in hoe je klanten bedient, je relatie met de vakmensen (medewerkers) en de horizon van je organisatie. Dat hangt onder andere samen met de kwaliteit van de producten en dienstverlening en een gezonde balans tussen vakmanschap, leiderschap en een financieel gezonde, toekomstgerichte organisatie. Met dat alles bij elkaar is elke nieuwe vacature ook een onderdeel van teambuilding.
Sparringpartners in Recruitment

Onze recruiters hebben een achtergrond in Sales, Projectmanagement, Organisatieontwikkeling en Management. We zijn sparringpartners voor het vinden van passende kandidaten voor Executive vacatures en denken nadrukkelijk mee over hoe de vacatures passen binnen de gewenste ontwikkelingsrichting van het bedrijf én de ontwikkeling van het personeel.

De keuze voor een recruiter neem je niet op afstand over de telefoon of mail, maar een afspraak maken voor een kennismaking wel.

Auteur van der Groen
Publicatiedatum 29-12-2019 16:12
Share:
Contact

Ceresstraat 13
4811 CA BREDA
The Netherlands
Tel: +31(0) 6-23119090

Email: info@voltys.nl

Wittevrouwensingel 100 
3514 AM UTRECHT
The Netherlands
Tel: +31(0) 6-28108399

Onze vacatures staan o.a. ook op werkzoeken.nlJoobleJobsora en Indeed.

BTW-id NL002045791B09

Volg ons 

© Copyright 2022 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology