Een goede kandidaat weet precies waar hij of zij wil werken.
Voltys werkt op basis van exclusiviteit voor gerenommeerde bedrijven die veelal een technische grondslag hebben.

Lees verder
Onze senior Consultants gaan verder!
Door expertise en betrokkenheid weten wij samen het verschil te maken.

Lees verder
Ben jij een professional op MBO, HBO of WO niveau?
Wij zoeken kandidaten met een sterke affiniteit of ervaring in de Techniek, Sales & Marketing, Management, ICT en Logistiek.

Lees verder
Recruitment gespecialiseerd in LED en lighting

We komen graag in contact met kandidaten met bezieling voor de LED en lichttechniek.

Lees verder

Voltys Vacaturebank

Ben jij een professional met affiniteit of met ervaring binnen technische bedrijven dan komen we graag met jou in contact. Voltys werkt op basis van exclusiviteit voor gerenommeerde bedrijven die veelal een technische grondslag hebben. Lees verder, zet je CV op de Voltys Vacaturebank of schrijf je in.

Light Select

Binnen onze organisatie is de werving en selectie in de Verlichting, Led, Domotica, Hightech en Elektrotechnische sector een specialisatie. Wij hebben inmiddels een jarenlange expertise opgebouwd in deze nichemarkt onder de naam Light-Select. lees verder Light-Select

Recruitment Specialisten

Voltys (voorheen Easy-Select) is een werving-en selectiebureau voor bedrijven met een technische grondslag. Binnen de techniek wordt Voltys al ruim 10 jaar breed ingezet op commerciële, management en uitvoerende functies voor recruitmenttrajecten en executive search. Over ons

Vacature van de week
Product Marketing Manager Lighting, België
Product Manager Smart Door Locks

Je bouwt aan en begeleidt een team van professionals (product management, lighting design, marketing communicatie) dat in jouw domein hun opdrachten vervult. Je bent een gedreven en enthousiaste coach/ leidinggevende. Je begeleidt hen in hun persoonlijke ontwikkeling en geeft richting maar ook autonomie.

ETAP staat ook voor duurzame verlichting. Niet alleen door te werken met duurzame materialen en constructiemethodes, maar ook en vooral door de meest energiezuinige verlichtingsoplossingen uit te werken: we reduceren het energieverbruik tot het absolute minimum. ETAP streeft naar een perfecte architecturale en technische integratie van de verlichting in het gebouw. Het lichtcomfort van de werkende mens staat voor ons altijd voorop.

Je maakt deel uit van het management team van ETAP. Bij deze functie is reizen (binnen Europa) een evidentie.

Product Marketing Manager België

Team Voltys

Bedrijven investeren veel tijd, creativiteit en geld aan branding van producten en het imago van de organisatie. Sterke merken en zorgvuldig opgebouwde bedrijfsculturen trekken de kandidaten aan die u zoekt. Daarom vervullen wij het overgrote deel van onze werving- en selectieopdrachten op exclusieve basis. Zo kunnen wij openlijk kandidaten enthousiast maken voor uw bedrijjf met vacatures waarbij we de naam, identiteit en het logo duidelijk in beeld brengen.

De recruiters van Voltys werken branchegericht en zijn experts met een groot netwerk. Minstens even belangrijk is dat we ons verdiepen in uw bedrijf en de mensen die er werken. Dat helpt ons om gefocust, zorgvuldig en betrokken te werken aan het vinden van de best passende kandidaat.
Lees meer
Voltys op Linkedin

Voltys is altijd geïnteresseerd in kandidaten met een sterke bezieling op zijn of haar vakgebied.

Bekijk hier ons LinkedIN profiel  en volg ons!

Contact

Nieuwe Boschstraat 9
4811 CS BREDA

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ UTRECHT
The Netherlands

Tel: 076-5139312
Email: info@voltys.nl

Volg ons

© Copyright 2017 Voltys Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology